Aktivitete

Mbështetja e qeverisë, bashkëpunimi i të gjithë palëve, projekti “Bashkitë për në Evropë”, dhe strukturat e integrimit evropian pranë çdo Bashkie, janë garancia më e mirë që ne kemi për suksesin e këtij procesi të rëndësishëm për të ardhmen e Shqipërisë

16 Sht 2019
Për tre netë me radhë, qytetarët dhe turistët e huaj, patën mundësinë që të ndiqnin filmat e preferuar në qendër të Krujës.
06 Sht 2019

Njësia e Integrimit pranë Bashkisë Gramsh në bashkëpunim me vullnetarët e Korpusit të Paqes dhe Këshillin Rinor, organizuan Kampin Veror 2019.

29 Kor 2019, 30 Gsh 2019, 31 Gsh 2019, 01 Sht 2019, 02 Sht 2019

Njësitë e Integrimit Evropian në Bashkitë Roskovec, Belsh dhe Elbasan zhvilluan në datat 13-14 Gusht një tur dy ditor në këto tre Njësi të Qeverisjes Vendore, me një grup të rinj dhe të rejash gjimnazistë nga secili qytet.

13 Gsh 2019, 14 Gsh 2019

Aktiviteti me temë “Edukimi sjell ndryshimin”u realizua nënë Qendrën Komunitare Multifunksionale Nishtulla, në kuadër të “Ditës ndërkombëtare të Alfabetizimit” i cili bashkë institucione publike dhe organizata të shoqërisë civile, fëmijë dhe prindë të komuniteteve vulnerabël të zonës.

13 Sht 2019

Njësia e Integrimit pranë Bashkisë Gramsh në bashkëpunim me vullnetarët e Korpusit të Paqes dhe Këshillin Rinor, organizuan Kampin Veror 2019. Për 5 ditë me rradhë nga data 29 Korrik 2019 deri në 2 Gusht 2019, në kuadër të projektit “Bashkitë për në Evropë”, i financuar nga Bashkimi Evropian...

02 Gsh 2019