Events

In the framework of the European Week, the Integration Unit in the Municipality of Kruja organized the activity called "Youth, Culture and History, Albania’s passport to the EU".
12 May 2019
MAY 9 - On Europe Day, in the framework of the activities being held in all the 61 municipalities of the country, the Municipality of Tirana in cooperation with the "Qemal Stafa" General High School, organized a debate among the school’s students with the theme "Europa: Pro & Against".
09 May 2019
The Unit for European Integration and Foreign Assistance in Patos, held its next activity within the Europe Week, in the Administrative Unit of Zharrëz, where there is the largest part of agricultural and breeding activity in the whole territory of Patos Municipality is concentrated.
09 May 2019
TIRANE, 8 MAJ 2019 - Drejtoria e Integrimit Europian dhe Projekteve të huaja në Bashkinë e Tiranës ka zhvilluar sot një seancë informimi me një grup të rinjsh, të cilët janë pjesë e programit të kësaj Bashkie, për afrimin e të rinjve praktikantë në administratë.
08 May 2019

Within the “Europe Week 2019”, the Unit for European Integration and Foreign Assistance at the Patos Municipality, in cooperation with the Cultural Heritage sector and the "Sadush Dervishi" high school, held in the Siqeca village, part of the Administrative Unit Ruzhdie, an event on "The cultural, material and spiritual heritage, a passport towards Europe".

07 May 2019
Roskovec, 7 May 2019 - The Coordination of European Integration and Foreign Assistance Unit in the Municipality of Roskovec organized the "Municipality of youth" event.
07 May 2019