Aktivitete

Njësia e Integrimit pranë Bashkisë Gramsh në bashkëpunim me vullnetarët e Korpusit të Paqes dhe Këshillin Rinor, organizuan Kampin Veror 2019. Për 5 ditë me rradhë nga data 29 Korrik 2019 deri në 2 Gusht 2019, në kuadër të projektit “Bashkitë për në Evropë”, i financuar nga Bashkimi Evropian...

02 Gsh 2019

Në kuadër të Ditës Botërore të Popullsisë, Këndi i BE-së pranë Bashkisë Patos, ka zhvilluar një takim me tematikë “Planifikimin Familjar”.

21 Gsh 2019

Njësia e BE-së në Bashkinë e Tropojës në bashkëpunim me disa organizata lokale të shoqërisë civile (veçanërisht me fondacionin Mary Word Loreto), me vullnetarë të Korpusit të Paqes, disa vullnetarë lokalë dhe shkollën 9-vjeçare “Ali Podrimja” në Bajram Curri, organizuan për herë të parë në Tropojë një “Shkollë Verore” për të gjithë fëmijët e Tropojës nga mosha 9 - 18 vjeç. 

10 Gsh 2019
Njësia e Integrimit Evropian pranë Bashkisë Patos në bashkëpunim me Qendrën për Zhvillim, Bashkëpunim dhe Integrim (CDCI), një OJQ e themeluar në Patos, kanë organizuar dhe zhvilluar për 5 ditë me radhë aktivitetin "Shkolla Verore e Bashkimit Evropian" me nxënës nga shkollat e mesme të Patosit.
20 Kor 2019
Projekti “Bashkitë në Evropë” organizon 95 aktivitete gjatë Javës së Evropës. Nga Bjeshkët e Tropojës, në brigjet e Vlorës, nga Kalaja e Krujës deri në sokakët e Gjirokastrës, ka ushtuar zëri i të rinjve në aktivitetet e Javës së Evropës, për të shprehur fort dëshirën e rinisë shqiptare, për të qenë pjesë e familjes së madhe evropiane.
09 Maj 2019
Belsh, 10-11 Maj 2019 - Në kuadër të Javës së Evropes, dhe në bashkëpunim me “Këshillin Rinor Belsh”, “Njësia për Koordinimin e Integrimit Evropian dhe Ndihmës së Huaj” në Bashkinë Belsh, organizoi aktivitetin me tematikë: "Ndiz edhe ti fanarin tënd dhe shpreh ëndrrën tënde Evropiane”.
10 Maj 2019, 11 Maj 2019